Monday, August 10, 2015

Best Cream of Mushroom soup recipe أحلى وصفة شوربة فطر

I've tried many cream of mushroom recipes over the past 10 years or so but nothing has been as good as this one from food.com, and so I felt compelled to tell you about it. It is also very similar to the one served at Red Lobster if you happened to taste that.


Homemade Cream of Mushroom Soup ( recipe from food.com)

Ingredients 

    • 8 ounces fresh mushrooms
    • 2 tablespoons onions, chopped
    • 1 -2 garlic clove, minced
    • 2 tablespoons butter
    • 2 -3 tablespoons flour ( separated)
    • 2 cups chicken broth *
    • 1 cup light cream or 1 cup evaporated milk *
    • 1/2 teaspoon salt
    • 1/4 teaspoon pepper
    • 1/4 teaspoon nutmeg

Directions

  1. Cut the mushrooms into slices.
  2. Melt butter in large frying pan. Add in onions, garlic, and mushrooms. Cook until onions are soft.
  3. Blend in 2 T. flour and stir.
  4. Add in the chicken broth and heat until slightly thickened while stirring frequently.
  5. Stir cream with additional 1 T. flour and seasonings. Add in cream to soup. Heat to thicken while stirring frequently.
  6. Serve and enjoy!

    * I used two cups hot water with 2 tsp Natural Land's vegetable broth powder* I used half a cup cream and half a cup evaporated milk















































    جربت قبل جم يوم وصفة شوربة كريمة الفطر و اعتقد هذي احلى وصفة جربتها حق هالشوربة ، قريبة وايد من الي يقدمونها بريد لابستر . لا تشترون الشوربات الجاهزة بالاجياس هذي وايد سهلة و واايد ألذ.

    المكونات:
    - ٢٢٥ جرام مشروم طازج   يعني تقريبا علبة صغيرة من الي ينباعون بالجمعية- قفشتين كبار بصل مقطع- فصين ثوم- قفشين كبار طحين + قفشة كبيرة طحين- قفشتين زبدة-  كوبين ماي دياي أو كوبين ماي حار مع قفشتين متوسطتين بودرة خضار ارض الطبيعة- كوب كريمة أو كوب حليب مركز ( انا استخدمت نص كوب كريمة مع نص كوب حليب كرنيشن)- نص قفشة شاي ملح- ربع قفشة شاي فلفل اسود- ربع قفشة شاي جوز الطيب
    الطريقة:
    - قصصو المشروم شرايح ضعيفة- ذوبو الزبدة و ضيفو عليها البصل و الثوم و الفطر  وحمسو لمن البصل يذبل و الفطر يطلع كل مايه و يذبل- ضيفو عليهم قفشين طحين- تالي حطو ماي الدياي او الخضار و طبخو كل شي  مع التحريك لمن الشوربة تبدا تخثر شوي - خلطو الكريمة او الحليب المركز مع قفشة طحين و كل البهارات الباجية و صبوه بالجدر - خلطو شوي شوي لمن كل شي يتجانس و الشوربة تخثر و بعدين قدموها.



No comments:

Post a Comment